31-08-2008   Igualada, Puig Aguilera, Mollons, Dipósits, Sta. Mgta.    Montbui...

Bttrus: Josep Mª,  Ivan

 

Feia temps que als bttrus ens rondava el cap de fer un parell o tres de cims seguits a l'Anoia, ho em provat i ha sigut força divertit...

Sortim a les 7:00 d'Igualada (370m) direcció Òdena i ens tirem cap al lateral de l'autovia N-II direcció les caves Bohigas on comencem a pujar al Puig Aguilera "amenaçava pluja". Al coi del sherpa se l'hi fot al cap de pujar per la trialera i apa, a suar com verros...

Un cop a dalt i tal i com arribem al les roques del final del camí, algú es va venjar del sherpa que per variar va descavalcar un altre cop a contra uns rocs que miraven amunt. "l'ostia és al vídeo".

La vista des de el Puig (626m) es preciosa, d'allà varem mirar cap al Mollons que seria el proper destí.

Comencem la baixada IMPRESSIONANT per el Camp de l'Aguilera cap a Ca n'Estrada on farem camí fins a la Font de la Puda (361m) i ens dirigim al camp de tir de Castellolí on comença una forta pujada cap els Mollons (538m) on la panoràmica de l'Anoia es boníssima. Per baixar varem triar la trialera del la Cinglera de les Mates, "parell de güevus si vols anar ràpid" que ens deixa ven a prop dels Masets.

Ja teníem gana i per variar parem al Cau de l'Ais a la Pobla de Claramunt. (260m)

En acabar l'esmorzar només eren les 11:00 i teníem més de mitja ruta feta.

Ens dirigim als dipòsits de Vilanova del Camí (434m) i agafem el camí dels Esgavellats, on la caguem i en compte d'agafar el camí de Carme per arribar a Sta. Mgta. de Montbui, ens anem en direcció contrària, total que fem més volta de la que pensàvem i les cames ja pesaven.

Teníem pensat rematar el dia pujant a la Tossa, però unes birres fresques a Les Moreres ens van frenar i varem acabar la volta direcció Igualada.

El proper cop i amb més gent, la farem tota i ja no seran 2 pics i repicó..... seran tres pics sencers i repicó.

 

 

 

 

 

FOTOS I VÍDEOS

Puig Aguilera

Anòia Panoràmica

Dalt al cel

La ruta del dia

Els Mollons al fons

El castell de La Pobla des de els Mollons

Puig Aguilera des de els Mollons

l'Ave

lo Sherpa

Pujada i Baixada a Puig Aguilera

 

Pujada i Baixada als Mollons

 

Baixada dels dipòsits

 

 

 

 

 

www.bttrus.com  Web creada el 2 de Maig de 2008 per Cap. Página Generada en: 0.42 Segundos